Poziv na izložbu Biljna banka Banovine

Poziv na izložbu Biljna banka Banovine

Pozivamo vas na završne aktivnosti građanske akcije u kojoj smo uživali družeći se s našim najmlađima postavljajući gredice i sijući sjeme u naše sjemenarske vrtove!
U srijedu, 11. listopada u 9h na Tržnici u Glini dođite na razmjenu sjemena voća, povrća, začinskog bilja i cvijeća – ponesite svoje domaće sjeme, naročito ako uzgajate autohtone vrste s područja Banovine, ono će nam biti prvi ulog u našu biljnu banku Banovine!

U četvrtak, 12. listopada u 18h u Knjižnici Glina otvaramo izložbu fotografija koje su pratile tijek projekta. Na njima ćete vidjeti čije su to sve vrijedne ručice pomagale u sijanju prvih sjemenarskih vrtova u svom vrtiću i školama!

Ujedno i zahvaljujemo svim partnerima na projektu bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće
Grad Glina, Dječji vrtić Glina, Osnovna škola Glina (i područni odjeli Maja i Gornji Viduševac), Srednja škola Glina, Knjižnica i čitaonica Glina, Gradsko društvo Crveni križ Glina, Volonterski centar Glina, Udruga Lutum, Društvo za socijalnu ekologiju Zeleno Zlato i Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG).

Ova građanska akcija provedena je zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Pule u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Komentari nisu dozvoljeni